BO VANDEPITTE

EXPERT HR ADVIES

OVER BO


Bo Vandepitte is afgestudeerd als Arbeids-en Organisatiepsychologe in 2013 aan de KU Leuven en ze heeft ondertussen acht jaar ervaring opgebouwd als Recruiter, Talent Management Officer en HR Partner.


Bo is hierdoor sterk vertrouwd met rekrutering en selectie van zowel arbeider, bediende als management profielen alsook on boarding en re-integratie op de werkvloer kent voor haar geen geheimen.


Daarnaast bouwde ze reeds basiskennis op met betrekking tot de harde kant van HR en volgde ze een opleiding rond sociale wetgeving.
Tenslotte geeft het haar energie om de uitdaging aan te gaan de best practices te ontwikkelen op vlak van loopbaan- opleiding en evaluatiebeleid. 


De rode draad doorheen haar loopbaan is verschillende doelgroepen coachen en motiveren. Niet enkel leidinggevenden en werknemers, maar ook studenten, tijdens haar korte ervaring als docente binnen het hoger onderwijs.

Doordat Bo verscheidene HR brillen heeft opgezet de voorbije jaren, is haar passie voor dit vak en de mens alsmaar gegroeid.


Bo Vandepitte

Zaakvoerster en HR expert


"Ik ben een energiek, enthousiast, vlot en gedreven persoon.
Onder het mum van ‘work hard, play hard’, werk ik graag hard om mijn doelstellingen te bereiken."